Newsletter

  Suscríbete a nuestro newsletter para estar al día de nuestros últimos productos y nuestras promociones

  Síguenos!
  TOP
  Image Alt

  Gastrosecrets. Els guardians del receptari

  Gastrosecrets. Els guardians del receptari

  / por persona
  (0 Reseñas)

  Ajuda a l’Antoni, un cuiner de Vilanova ferit de mort a la guerra de Zeluan, a acabar l’encàrrec de l’Agència dels Secrets. Descobriu la gastronomia de Vilanova, en un apassionant cas a peu per Vilanova. Un viatge culinari pel segle XIX, on descobriràs un món que ha canviat i s’ha transformat, però que amaga secrets i joies molt saboroses per conservar.

   

  Compra’n l’exemplar ara a l’Espai Far oa Can Papiol.

  També pots tenir-los de franc, en format digital, descarregant els arxius.

   

  Descobreix l’Agència dels Secrets i la resta de jocs a: https://www.agencyofsecrets.com/

   

  Aquest producte ha estat crearen el marc del projecte MEDGAIMS GamifIcation for Memorable tourist experiences, finançat per la European Union ENI CBC Mediterranean Sea Basin Programme.

   

  Aquesta activitat pretén atreure més públic de la 3a edat i famílies a Vilanova i la Geltrú i promocionar la zona. Durant una jornada completa, els participants viuran l’experiència de descobrir la gastronomia de Vilanova i la Geltrú de forma gamificada, fent totes les activitats i jocs per descobrir les receptes. Ajudarà a promocionar la ciutat Vilanova i la Geltrú perquè sigui un reclam d’experiències turístiques immersives. Això contribuirà a guanyar visibilitat i entendre més la cultura de Vilanova mentre s’hi juga, i tindrà un efecte directe i indirecte en altres sectors com l’hoteler o el retail.

   

  Aquest producte ha estat comercialitzat en el marc RE-START MED! amb l’ajuda financera d’ENI CBC Med, el Programa finançat per la UE que finança projectes de cooperació transfronterera a l’àrea mediterrània.

  • Destino
  • Punto de llegada
   Vilanova i la Geltrú

  Comentarios de nuestros viajeros

  0.0
  Puntuación 0

  Publica un Comentario

  You don't have permission to register